Святкові аромати твоєї мрії

Al Haramain Opposite  Pink - 100 мл 

1325 грн.

Al Haramain  France Sophia  Midnight - 100 мл


1450 грн.

Al Haramain Maze/ Аль Харамейн Лабиринт - 50мл


1325 грн.

Belle - Al Haramain / Аль Харамайн Бель - 75мл


925 грн.

NARJIS AI HARAMAIN / Нарджис Аль Харамейн - 15мл


1125 грн.

SADAF AL HARAMAIN / Садаф АЛЬ ХАРАМАЙН - 15мл


1125 грн.

ОБРАТНАЯ СВЯЗЬ
Чтобы воспользоваться формой, включите поддержку JavaScript и Cookies в браузере.

 

Олія чорного кмину ціна Київ

Олія чорного кмину ціна КиївЗасобів, які сприяють поліпшенню стану людського здоров'я, можна придумати дуже багато. І серед них, безсумнівно, виділяється така речовина, як олія чорного кмину. Олія ця відрізняється багатофункціональністю, так як здатна надавати позитивний вплив не на один якийсь орган, а на кілька відразу. Людям, що страждають деякими захворюваннями печінки, кровоносної системи, розладами роботи шлунково-кишкового тракту, напевно слід купити і вживати олію чорного кмину. Ціна (Київ) такої олії буде різною, залежно від торгової марки. Найкраще купувати все ж масло, вироблене безпосередньо в країні, де вирощують сировину для нього. Тоді воно буде максимально якісним, а значить і дієвим. Тим, хто страждає від надмірної кількості холестерину в організмі, теж показана олія чорного кмину. У Києві ціна такої олії досить сильно може варіюватися. Але одною з кращих по співвідношенню якості і вартості вважається саме олія чорного кмину (ціна в Києві адекватна) від виробника з Об'єднаних Арабських Еміратів «Hemani».

Звертайтеся в наш магазин, якщо потрібна дійсно якісна олія чорного кмину. Ціна (Київ) на цей багатофункціональний засіб у нас досить вигідна.

Ціна олії чорного кмину в Києві, звичайно ж, може бути різною, як і ціна іншого якогось товару. Але, якщо купувати масло у нас, можна не сумніватися, що гроші витрачені будуть не дарма. Адже наше масло виробляється з натуральної сировини і має масу корисних властивостей. Звертайтеся до нас, якщо необхідна саме така олія чорного кмину. Ціна (Київ) наша виправдана якістю продукції, в чому не важко переконатися, випробувавши масло на практиці.

Кошик
Товарів: 0
На суму: 0
Перейти до замовлення