Святкові аромати твоєї мрії

Al Haramain Opposite  Pink - 100 мл 

1325 грн.

Al Haramain  France Sophia  Midnight - 100 мл


1450 грн.

Al Haramain Maze/ Аль Харамейн Лабиринт - 50мл


1325 грн.

Belle - Al Haramain / Аль Харамайн Бель - 75мл


925 грн.

NARJIS AI HARAMAIN / Нарджис Аль Харамейн - 15мл


1125 грн.

SADAF AL HARAMAIN / Садаф АЛЬ ХАРАМАЙН - 15мл


1125 грн.

ОБРАТНАЯ СВЯЗЬ
Чтобы воспользоваться формой, включите поддержку JavaScript и Cookies в браузере.

 

Hemani олія чорного кмину

Hemani олія чорного кмину користується великою популярністю у покупців. Ця рослина володіє багатьма цінними і корисними властивостями. Вона підвищує моторну і секреторну функції шлунка. Часто застосовується як жовчогінний засіб і позитивно впливає на шлунково-кишковий тракт.

Кмин є однією з найдавніших спецій. Але за рахунок багатьох лікувальних властивостей, він набув широкого використання не тільки в кулінарії, але і в інших сферах. Він часто використовується в народній і в офіційній медицині.

За допомогою Hemani олії чорного кмину можна підвищити імунітет і позбутися від багатьох проблем зі здоров'ям. Також вона знімає втому і підвищує пам'ять. Про лікувальні властивості цієї рослини можна говорити дуже довго. З неї виробляють багато різних препаратів, призначених для лікування тих чи інших недуг.

Завдяки Hemani маслу чорного кмину можна побороти багато захворювань, навіть найсерйозніші. Багато наукових профілактик та експертиз підтверджують ефективність і велику користь його використання.

Якщо Вас цікавить Hemani олія чорного кмину, тоді звертайтеся до нас. Світова торгова марка «Hemani» працює на світовому ринку вже дуже давно. І за цей час вона змогла довести свою високу якість і ефективність використання.

Олія чорного кмину Hemani є одною з найпотужніших натуральних засобів. Вона навіть здатна активувати боротьбу проти раку. Ознайомитися ближче з усіма її цінними властивостями Ви зможете на нашому сайті. На ньому Ви побачите великий вибір наших пропозицій і вивчите переваги їх використання.

Олію Hemani чорного кмину у нас завжди можна придбати по недорогим і розумними цінами.

Кошик
Товарів: 0
На суму: 0
Перейти до замовлення