Святкові аромати твоєї мрії

Al Haramain Opposite  Pink - 100 мл 

1325 грн.

Al Haramain  France Sophia  Midnight - 100 мл


1450 грн.

Al Haramain Maze/ Аль Харамейн Лабиринт - 50мл


1325 грн.

Belle - Al Haramain / Аль Харамайн Бель - 75мл


925 грн.

NARJIS AI HARAMAIN / Нарджис Аль Харамейн - 15мл


1125 грн.

SADAF AL HARAMAIN / Садаф АЛЬ ХАРАМАЙН - 15мл


1125 грн.

ОБРАТНАЯ СВЯЗЬ
Чтобы воспользоваться формой, включите поддержку JavaScript и Cookies в браузере.

 

Масло кминне

Масло кминнеБагато людей на сьогоднішній день готові приділяти своєму здоров'ю більше часу, ніж ще десять років тому. Завдяки цьому тривалість і якість життя може покращитися у нашого і наступних поколіннях. Саме для цих цілей на нашому офіційному сайті можна знайти масло кминне. Дана речовина на 100% натуральне. Воно не має в своєму складі добавок і має тривалим терміном зберігання. Дане народний засіб можна застосувати в безлічі випадків.

Лікувальні властивості кминної масла збережені завдяки унікальній техніці виготовлення. Так як сире насіння рослини не піддаються термальній обробці, Ви отримуєте максимально корисний продукт. У кминному маслі збережені вітаміни і корисні органічні мікроелементи, які живлять наш організм. У складі нескладно відзначити значимість кальцію, заліза, міді, амінокислот і дубильних речовин. Також формула містить вітаміни А, Е і D, бета-каротин і сапоніни. Завдяки цьому кминне масло сприяє підвищенню роботи мозку і органів травного тракту.

Варто відзначити, що також серед властивостей речовини є сечогінну дію на організм людини, тому не рекомендується перевищувати допустимі норми прийому препарату. Багато людей вживають засіб в їжу, щоб підвищити лібідо і в якості профілактики безпліддя. Це досягається завдяки наявності в складі речовини гормонів. Також не менш ефективно засіб справляється з очищенням крові. Систематичне застосування олії з кмином насіння сприяє зниженню холестерину. Це веде за собою поліпшення роботи серця і судинної системи.

У Вас є можливість впоратися з легкими формами різних захворювань і провести ефективну профілактику завдяки натуральним засобам в асортименті нашого сайту. Вибирайте якісне масло кминне, щоб позбутися від вугрів, грибка, шкірних і ендокринних захворювань. На нашому офіційному сайті можна більш детально ознайомитися з механікою дії засобу на організм. Зв'яжіться з нами по телефону, щоб здійснити замовлення на препарати на основі натурального масла вже сьогодні.


Рекомендуємо також випробувати засіб у разі онкологічного захворювання крові. Препарати на основі чистого кминної масла можуть не тільки призупинити розвиток недуги, але і усунути наслідки агресивного лікування.

Кошик
Товарів: 0
На суму: 0
Перейти до замовлення