Святкові аромати твоєї мрії

Al Haramain Opposite  Pink - 100 мл 

1325 грн.

Al Haramain  France Sophia  Midnight - 100 мл


1450 грн.

Al Haramain Maze/ Аль Харамейн Лабиринт - 50мл


1325 грн.

Belle - Al Haramain / Аль Харамайн Бель - 75мл


925 грн.

NARJIS AI HARAMAIN / Нарджис Аль Харамейн - 15мл


1125 грн.

SADAF AL HARAMAIN / Садаф АЛЬ ХАРАМАЙН - 15мл


1125 грн.

ОБРАТНАЯ СВЯЗЬ
Чтобы воспользоваться формой, включите поддержку JavaScript и Cookies в браузере.

 

Чорний кмин проти раку

Чорний кмин проти ракуНатуральні лікувальні засоби поступово повертаються в моду. Завдяки багатому складу, засоби по догляду за тілом і волоссям можуть скоротити вплив стресів і нездорової середовища на наш організм. Також препарати на основі натуральних олій зміцнюють тонус м'язів і збагачують організм вітамінами і рідкісними кислотами, які необхідні при відновленні. Властивості натуральних препаратів випробувані сотнями і тисячами хворих, в тому числі і з захворюванням на рак крові. Нечисленні групи скептиків, які не вживали чорний кмин, проти. Рак при цьому стає все менш небезпечним для людства, так як сучасні засоби успішно справляються з недугою на ранніх стадіях.

У Вас є можливість зупинити побічні ефекти від агресивного лікування проти раку за допомогою масла чорного кмину. Саме воно має в своєму складі безліч вітамінів і амінокислот, які допомагають відновити роботу серця, судинної системи, шкіри та волосся. Також випробування показали, що регулярне вживання засобів на основі даного масла сприяє підвищенню активності головного мозку. Це особливо важлива властивість для людей похилого віку та дітей. Унікальний склад масла чорного кмину, яке також застосовують проти раку, призупиняє дегенеративний процес всередині організму і збагачує тіло поживними мікроелементами.

На офіційному сайті нашої компанії представлено безліч препаратів на основі натуральних речовин. Серед них також є масла насіння чорного кмину проти раку, інфекцій, зниження тонусу і підвищення холестерину в крові. Ви можете дізнатися більше про властивості препаратів і детально вивчити вплив представлених засобів на організм.

Рекомендуємо проконсультуватися у особистого лікаря, так як деякі медичні препарати можуть бути несумісними та небезпечні в разі, якщо Ви регулярно вживаєте натуральні речовини. Багато лікарів не визнають традиційну медицину, куди входить і чорний кмин. Проти рак і ендокринні захворювання в даному випадку часто стають головними причинами, виступають прихильники синтетичних інтенсивних препаратів. Ви можете комбінувати їх разом з натуральними засобами для відновлення організму після лікування онкологічних захворювань.


Телефонуйте нам за номером, щоб замовити чорний кмин проти дерматиту, раку, герпесу та багатьох інших недуг. Засіб виводить з організму токсини і сприятливо впливає на роботу кишечника.

Кошик
Товарів: 0
На суму: 0
Перейти до замовлення